Czy owady zastąpią mięso?
Dr inż. Magdalena Kuchlewska Owady jadalne, z uwagi na swoją wysoką wartość...
Czytaj więcejsie 27, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Magdalena Kuchlewska Owady jadalne, z uwagi na swoją wysoką wartość...
Czytaj więcejsie 27, 2021 | Maszyny i technologie
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejsie 2, 2021 | Przyprawy i dodatki do mięs
Mięso wieprzowe, stanowiąc źródło licznych substancji odżywczych, jest cennym składnikiem diety człowieka. W ostatnich latach jego znaczenie było kwestionowane.
Czytaj więcejsie 2, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wieprzowe, stanowiąc źródło licznych substancji odżywczych, jest cennym składnikiem diety człowieka. W ostatnich latach jego znaczenie było kwestionowane.
Czytaj więcejlip 2, 2021 | Maszyny i technologie
dr inż. Katarzyna Tkacz inż. Anna Wątkowskadr hab. inż. Monika...
Czytaj więcejlip 2, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejmaj 31, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejmaj 31, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Magdalena Kuchlewska Mięso odkostnione mechanicznie (MOM) jest surowcem...
Czytaj więcejkw. 29, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelniinż. Emilia Osmólska Produkcja...
Czytaj więcejkw. 29, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Jerzy Wajdzik Szynki pasteryzowane należą do grupy wyrobów apertyzowanych...
Czytaj więcejInformator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.