DODATKI FUNKCJONALNE W PRODUKCJI WĘDLIN SUROWYCH DOJRZEWAJĄCYCH
dr inż. Jerzy Wajdzik W przetwórstwie mięsa stosuje się różne dodatki funkcjonalne,...
Czytaj więcejmaj 5, 2023 | Maszyny i technologie
dr inż. Jerzy Wajdzik W przetwórstwie mięsa stosuje się różne dodatki funkcjonalne,...
Czytaj więcejmaj 5, 2023 | Przetwórstwo z pomysłem
dr inż. Magdalena Kuchlewska Photo by Annie Spratt on Unsplash.com Rolę...
Czytaj więcejkw. 6, 2023 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Jerzy Wajdzik Popyt na mięso drobiowe, w tym głównie mięso drobiu...
Czytaj więcejkw. 6, 2023 | Maszyny i technologie
Tomasz Żmijewski, Justyna Sojak, Monika Modzelewska-KapitułaKatedra Technologii i Chemii...
Czytaj więcejmar 7, 2023 | Przetwórstwo z pomysłem
dr inż. Magdalena Kuchlewska Ceny żywności, w tym mięsa, w ostatnim czasie...
Czytaj więcejmar 6, 2023 | Maszyny i technologie
dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelnidr Agnieszka Saganmgr Emilia...
Czytaj więcejlut 6, 2023 | Maszyny i technologie
dr inż. Mirosław Michalski, Puławy Ogólne warunki sanitarno-higieniczne, które zakład...
Czytaj więcejlut 6, 2023 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Jerzy Wajdzik Smakowitość, określana przez wyróżniki smaku i zapachu,...
Czytaj więcejsty 9, 2023 | Maszyny i technologie
dr inż. Mirosław Michalski, Puławy Obowiązujące w Polsce przepisy dotyczące nadzoru...
Czytaj więcejsty 9, 2023 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelniDr Agnieszka SaganDr...
Czytaj więcejInformator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.