Przetwórstwo z pomysłem
ZDROWOTNE ASPEKTY PROCESU WĘDZENIA
gru 1, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Jerzy Wajdzik Proces wędzenia należy do fizykochemicznej metody utrwalania...
Czytaj więcejDziczyzna – wyjątkowa żywność na polskim stole
lis 2, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
dr inż. Magdalena Kuchlewska Dziczyzna od wieków stanowiła wartościowe źródło...
Czytaj więcejGrzyby strzępkowe w przetwórstwie mięsa
paź 6, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
dr inż. Magdalena Kuchlewska Grzyby strzępkowe zasiedlają wszystkie środowiska,...
Czytaj więcejPRODUKTY GRILLOWANE W DIECIE
wrz 4, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejDOBROSTAN ZWIERZĄT A JAKOŚĆ MIĘSA
sie 5, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejEgzotyczne źródła białka zwierzęcego w polskiej diecie
cze 28, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejAktywność wody i jej wpływ na jakość produktów mięsnych
cze 1, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Milena Machaj, Monika Modzelewska-Kapituła, Weronika ZduńczykKatedra Technologii i Chemii...
Czytaj więcejMIKROORGANIZMY W PROCESIE PRZETWÓRCZYM MIĘSA
maj 31, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejWybrane procesy obróbki cieplnej stosowane w przetwórstwie mięsnym
maj 5, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejMięso w żywieniu dzieci
mar 31, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcej
Informator Masarski
Informator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.