Aktualności
POLAGRA czeka na wystawców
kw. 28, 2022 | Aktualności
Wczesną jesienią odbędą najważniejsze w Polsce targi branży spożywczej i sektora HoReCa....
Czytaj więcejIshida stawia na Polskę. Lider w produkcji wag i naważarek otworzy w Katowicach nowe biuro.
mar 30, 2022 | Aktualności
Region Europy Środkowo-Wschodniej (CEE) jest ważnym punktem dla firmy dla Ishida....
Czytaj więcejStudy Tour: „Szlakiem Polskiego Mięsa – SMAKUJ WOŁOWINĘ!”
mar 25, 2022 | Aktualności
Kontynuując projekt „Szlakiem Polskiego Mięsa” Związek Polskie Mięso, zorganizował kolejne,...
Czytaj więcejPOLAGRA – podsumowanie edycji 2021
paź 13, 2021 | Aktualności
W dniach 4-6 października, na ternie Międzynarodowych Targów Poznańskich, odbyły się targi...
Czytaj więcejOpakowania i dystrybucja żywności: nowe obowiązki i nowe trendy. Bezpłatne szkolenie na targach POLAGRA
wrz 20, 2021 | Aktualności
Jak znakować żywność zgodnie z przepisami? Jakie nowe uprawnienia zyskają instytucje...
Czytaj więcejWkrótce POLAGRA 2021
sie 31, 2021 | Aktualności
Październik rozpocznie się pierwszym w tym roku stacjonarnym wydarzeniem dla sektora...
Czytaj więcejPOLAGRA 2021
maj 19, 2021 | Aktualności
POLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno...
Czytaj więcejKogeneracja w zakładzie mięsnym to doskonałe rozwiązanie. Dlaczego warto na nie postawić?
maj 1, 2021 | Aktualności
Niskie koszty, bezpieczeństwo i redukcja złego wpływu na środowisko...
Czytaj więcejPakowanie mięsa i drobiu. Linia Flex Grader likwiduje problem nadważeń
kw. 29, 2021 | Aktualności
Ishida Europe udoskonaliła wiodącą na rynku linię Flex Grader przeznaczoną dla świeżego...
Czytaj więcejCeny prądu wzrosną przez opłatę mocową! Czym jest i jak zapobiec podwyżkom?
kw. 8, 2021 | Aktualności
Od stycznia 2021 roku rachunki za elektryczność są obciążone dodatkową kwotą, tzw....
Czytaj więcej
Informator Masarski
Informator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.