Kontrolowanie wyzwań związanych z bezpieczeństwem mikrobiologicznym mięsa za pomocą zimnej plazmy
Dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelniDr hab. inż. Joanna...
Czytaj więcejlip 7, 2022 | Maszyny i technologie
Dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelniDr hab. inż. Joanna...
Czytaj więcejcze 28, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejcze 1, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Milena Machaj, Monika Modzelewska-Kapituła, Weronika ZduńczykKatedra Technologii i Chemii...
Czytaj więcejmaj 31, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejmaj 5, 2022 | Maszyny i technologie
Dr inż. Jerzy Wajdzik Błonniki pokarmowe, będące substancjami balastowymi, należą...
Czytaj więcejmaj 5, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejmar 31, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejmar 30, 2022 | Przyprawy i dodatki do mięs
Mięso wieprzowe, stanowiąc źródło licznych substancji odżywczych, jest cennym składnikiem diety człowieka. W ostatnich latach jego znaczenie było kwestionowane.
Czytaj więcejmar 7, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Jerzy Wajdzik Przetwory mięsne, w tym również wędliny surowe...
Czytaj więcejmar 7, 2022 | Maszyny i technologie
Dr hab. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelniDr hab. Zbigniew Kobus,...
Czytaj więcejInformator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.