Woda w mięsie. Część II. Znaczenie technologiczne
dr inż. Katarzyna Tkacz mgr inż. Joanna Ewelina Rydelmgr inż. Gabriela...
Czytaj więcejsty 31, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
dr inż. Katarzyna Tkacz mgr inż. Joanna Ewelina Rydelmgr inż. Gabriela...
Czytaj więcejsty 31, 2022 | Maszyny i technologie
Dr inż. Jerzy Wajdzik Barwa przetworów mięsnych jest jedną z najważniejszych cech...
Czytaj więcejsty 5, 2022 | Przetwórstwo z pomysłem
mgr inż. Weronika Zduńczykdr hab. inż. Monika Modzelewska-Kapituła,...
Czytaj więcejsty 5, 2022 | Maszyny i technologie
dr inż. Katarzyna Tkacz mgr inż. Joanna Ewelina Rydeldr hab. inż. Monika...
Czytaj więcejlis 26, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejlis 26, 2021 | Maszyny i technologie
dr inż. Katarzyna Tkaczdr hab. inż. Monika Modzelewska-Kapituła, prof. UWMmgr...
Czytaj więcejlis 5, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Dr inż. Magdalena Kuchlewska W artykule przedstawiono możliwości użycia wybranych...
Czytaj więcejlis 5, 2021 | Maszyny i technologie
Mgr inż. Weronika ZduńczykDr inż. Katarzyna TkaczDr hab. inż. Monika...
Czytaj więcejwrz 29, 2021 | Maszyny i technologie
Dr hab. inż. Agnieszka Starek-Wójcicka, prof. uczelnimgr inż. Emilia Osmólska...
Czytaj więcejwrz 29, 2021 | Przetwórstwo z pomysłem
Mięso wołowe ze względu na swoją dużą wartość odżywczą, bezpieczeństwo zdrowotne i pożądalność konsumencką przeznacza się przede wszystkim na cele kulinarne.
Czytaj więcejInformator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.