Aktualności
XVII Forum Zootechniczno-Weterynaryjne
lut 7, 2023 | Aktualności
Więcej informacji jest na stronie FORUM: ...
Czytaj więcejKryzysy, wyzwania, rozwiązania. POLAGRA w centrum branży
paź 6, 2022 | Aktualności
Tysiące zwiedzających, setki rozmów biznesowych, dziesiątki gości w prelekcjach...
Czytaj więcejOd zwycięzcy do jurora. Paweł Salamon przewodniczącym jury Kulinarnego Pucharu Polski
lip 13, 2022 | Aktualności
Paweł Salamon zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski z roku 2016 będzie przewodniczył jury...
Czytaj więcejWoda na przystawkę, ziemia jako danie główne i powietrze na deser. Kulinarny Puchar Polski idzie na żywioł
lip 13, 2022 | Aktualności
20. edycja Kulinarnego Pucharu Polski wkracza w decydującą fazę. Poznaliśmy większość...
Czytaj więcejPewne jest jedno. Polskie mięso. Zawsze w dobrym towarzystwie.
lip 1, 2022 | Aktualności
Wspólne gotowanie, smażenie, grillowanie i pieczenie. Naukowe eksperymenty, świąteczne...
Czytaj więcejXVII Mistrzostwa Polski Branży Spożywczej w Tenisie Ziemnym PROMAR OPEN 2022!
cze 29, 2022 | Aktualności
9 i 10 czerwca na olsztyńskich kortach Jodłowa, pod patronatem firm PROMAR...
Czytaj więcejDNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO 2022
cze 28, 2022 | Aktualności
opracowanie: Aneta Kern-Jędrychowska W dniu 19 maja 2022 roku w Warszawie odbyły się po raz...
Czytaj więcejPOLAGRA czeka na wystawców
kw. 28, 2022 | Aktualności
Wczesną jesienią odbędą najważniejsze w Polsce targi branży spożywczej i sektora HoReCa....
Czytaj więcejIshida stawia na Polskę. Lider w produkcji wag i naważarek otworzy w Katowicach nowe biuro.
mar 30, 2022 | Aktualności
Region Europy Środkowo-Wschodniej (CEE) jest ważnym punktem dla firmy dla Ishida....
Czytaj więcejStudy Tour: „Szlakiem Polskiego Mięsa – SMAKUJ WOŁOWINĘ!”
mar 25, 2022 | Aktualności
Kontynuując projekt „Szlakiem Polskiego Mięsa” Związek Polskie Mięso, zorganizował kolejne,...
Czytaj więcejInformator Masarski
Informator Masarski to portal branży przetwórstwa mięsnego. Aktualne wydarzenia takie jak targi mięsne, informacje branży mięsnej, artykuły popularnonaukowe skierowane do hodowców i przetwórców. Wskazówki i prezentacja innowacyjnych rozwiązań w branży mięsnej. Analizy i prognozy na temat rynku mięsnego.